Blogille on tulossa Lumiukko musikaalin esitys, harjoituslista yms. Parhaat harkka kuvatkin varmaan löytävät tiensä sivuille.

keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Elämää Lumiukon parissa.

8 kommenttia:

  1. Nyt vaan tekstiä kehiin ja blogi mahdollisimman monen teatteri-, musa- ym. esittäväntaiteenfriikin tietoisuuteen.
    Sana on vapaa ja runsas keskustelu toivottavaa.
    Meillähän on ikioma Friikki joka myös rumpuja soittelee.

    t Merja Uotila
    Lumiukko ' on the rocks'-musikaalin ohjailija

    VastaaPoista
  2. Selvä. Annan sulle noi käyttöoikeudet tähän blogiin niin saat sitten itsekkin lisätä jotain kuvia ja tekstejä jne. Ps. minkäs laista muuta materiaalia lisätään blogille. Kuvia, esityslista, harjoituslista (on jo)tms.???

    VastaaPoista
  3. Tuo Lumiukko, joka kuvassa virnistää, seiso pihalla jo hieman takakenossa. Sensijaan teatterilla Lumiukko alkaa hahmottua. Aikaa h-hetkeen on + 7 viikkoa. Aika on vähän, mutta riittävästi.
    Tämä hetki, ensi-iltaviikon kanssa, on ehkä voimia vievin ja epätoivoa valavin. Vanhasta muistista tiedän, että tämä päivä tulee ja menee myös ohi.
    Yöunet on säilyneet. Vain syksyllä oli hiukan aamuöisiä unia häiritsevä jakso. Sekin kuuluu taudinkuvaan.
    Tänään taas harjoittelemme. Tänään taas nauramme ja hermostumme.Teatteri on tunteiden räiskettä, itkusta iloon ja hermostuksesta halauksiin.

    VastaaPoista
  4. Nyt alkaa tiukin loppusuoravääntö!
    Aikaa ensi-iltaan +7 viikkoa (ja mun edellinen teksti hävisi, referoin uuden)
    Paljon ollaan tehty vaikka joskus aika tuntuu jämähtävän paikalleen.
    Suurimmat vellomiset on ohitettu, toivottavasti. Viimeiset roolit on miehitetty muutama viikko sitten. Teksti on kaikilla lähes päässä (nooh, piti olla tammikuussa..), lupasin etten enää kirjoita uutta tekstiä ja kohta käydään tanssien kimppuun urakalla. Ne jäävät aina viimeiseksi.
    Tähän asti olemme käyneet yhdellä esiintymiskeikalla Hämeenlinnan kirjastolla, kuvanneet videon ja kaksi autollista kävi katsomassa Mondayn keikkaa Tampereen Klubilla.
    Ja sitten olemme puurtaneet. Ottaneet uusiksi ja jauhaneet vaikeita kohtia. Joskus on harjoituksissa ollut sellainen flow, että on melkein mennyt yöunet. Wou, mun ryhmää!!
    Melkein jo nyt tulee ikävä, tämähän loppuu joskus :/
    Siihen asti..täysillä!

    VastaaPoista
  5. Oltiin tänään Jätkien kaa Suojamäessä tarkotuksena nauhottaa vähä biisejä. kaikki kuietnkin kaatu kun tietokone ei pelittänny, joten paremmalla onnella toinen kerta.

    VastaaPoista
  6. jA BLOGGAAMINEN ON VÄHÄN JÄISSÄ. OLISIKOHAN TÄSSÄ OLLUT VÄHÄN KIIRETTÄ VIIME AIKOINA.
    HUOMENNA ENSI-ILTA JA SEN JÄLKEISET LÖYLYTYKSET.

    VastaaPoista